Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A csapat hat fővel vett részt Magyarország talán legne-   hezebb amatőr hosszútávú versenyén Siófok-Siófok  a    táv 200km, a rajtnál már látszódott, hogy nagyon sokan szeretnék le mérni a felkészültségüket, a nevezések szá- ma 494 fő volt.

 

Kép

A lassú rajt a város főterétől indult motoros fölvezetéssel , azok az indulók akik nem szokták a nagylétszámú mezőnyt kicsit félve mozogtak. De nem sokáig volt gond- juk a tömeggel mert az óriási iram felosztotta a a mezőnyt A csapatunkból is többen leszakadtak, igy csak Gonda és Labancz maradt az élen. A sok szökés alakult ki amiben Labancz is belekerült de nagy tempót nem birta a dombos területen /45km-es tempót hajtott a P-nívó/így Badacsony-nál kiszakadt. Nem sokára utolérte a mezőny ami már hat- van före csökkent,140km-nél az emelkedőknél ismét ros- tálódott a boly ,az utolsó frissítésnél már csak kb harmin- can maradtunk

Kép

Ezzel létszámmal érkeztünk meg ismét Siofokra megpró- bálta mindenki összeszedni utólsó erejét a hajrára és ezzel ért véget a hosszú verseny. Sokaknak még ekkor sok km volt hátra, de ők is sikeresen beérkeztek.

 

Kép 

 

Kép

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.