Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A csapat öt fővel képviselte szineinket. Kellemes időben gyülekezett az a 895fő aki úgygondolta szeretné megmérni ,hogy mire képes 200km-en. A csapat Labancz,Molnár I,Dankó,Csala,ésMolnár Csaba.

Kép

 Lassú rajtal vitték ki a mezőnyt  Zamárdiig az óriási me zőny sokak számára nyomasztóan hatott azok akik nem szoktak tömegben kerékpározni baleseteket  generáltak. A Keszthelyi emelkedő utánn már szétszakadozott a    boly ekkor már csak Labancz haladt a kb 100fős  üldözők között .Többször megpróbált szökni a mezőnytől. több kevesebb sikerrel.

Kép

    A mezőnyben több bukás is volt  sajnos Dankó előtt is történt eggy így öt is hátráltatta az intenzív haladásban.

 

Kép

Ahogy fogytak a km-ek úgy fogyott a versenyzők vize a beigért frissítés nehézkesen zajlott le nekem / Labancz/ 150Km -nél fogyott el az aranyat érő víz,de akkor érkezett meg a frissítőt osztogató autó, vártam a soromra de lát  tam a pilóta nem tartja a tempót a mezőnnyel távolodik  a sor ,a rutinom azt súgta mennem kell a versenyszelle- mem nagyobb volt mint a szomjúságom. /jól éreztem ott maradt a sor/  Vizet  180km-nél sikerült szereznem egy motoros ellenőrtől   /köszi/. De sajnos már akkora a szer vezetem megsínylette  /de nem panaszkodunk/

Kép

Kép

Kép

Kép

Csala barátnöjét kisérte ,biztatta.

Kép